Luková - Němčice 1:4

19.09.2010 22:03

Sestava: Šilar, Panik, Mikl T.,Mikl M.,Fišar, Starý,Gyomber, Voltner, Stránský(Veselý J.), Votřel, Plch(Vytlačil P.) - lajna Stráník V.

Goly: Gyomber, Plch 2x, Votřel

Panové a dámy, to bylo utkání!! Kdo dal přednost Davis Capu, ten mohl jen litovat. Utkání bylo vyhecované hned od uvodního hvizdu, mnoho hráčů si pamatovalo předchozí duel, kdy rozhodčí a to stejný jako dnes upískal výhru domácím. A tak bylo co oplácet. Rozhodčí nezklamal a od prvních minut dal jasně najevo, kdo má dnes vyhrát. Kdo tam nebyl, ten neuvěří. To neviděla ani Alenka v říší divů. Žluté karty byly vytaseny např. za tyto výroky na rozhodčího. "Ale pane rozhodčí",  nebo otázka kapitána "Co to pískáš" - "Nechal jsem výhodu" - "Ale nic jste neukazoval!" - "To ja nemusím, a jestli se ještě ozveš, ta tě vyhodim"-"Ja jsme kapitán, tak se vás slušně ptám" - "To mě nezajímá". 
A teď konkrétně k zápasu. Hned v úvodu jsme si vytvořili pár šancí, ale netrefili bránu. V 15.min. se dostal ve vápně k míči Gyomber a klikou obelstil golmana a střelou, se kterou by mohli závodit šneci , ale ne tak domácí obránci vstřeli první gol (0:1). V 25.min. po pěkné akci na jeden dotek zakončuje Plch (2:0). A šlo se do kabin, v první půli byl soupeř vpostatě neškodný, naše dobře fungující obrana ho k ničemu nepistila.
Hlavním úkolem druhé půle jsme si stanovili dohrát utkání v 11 hráčích a nedat možnost sudímu nás oslabit. A samozřejmně udržet vítězství.
V 48.min jsme mohli definitivně rozhodnou utkání, ale samostatný nájezd Plch stříli vedle brány. V 60.min přišla chvíle rozhodčího, na kterou čekal marně celý zápas a konečnš si mohl písknout penaltičku za sporně nastřelenou ruku u těla (1:2). Naše odpověd byla rychlá a po nedorozumnění v obraně domácích zvyšuje Plch na 1:3. Domácí zvýšili trochu usilí a dostali se do pár zakončení, převážně hlavou z centovanýcj míčů. V 80.min obchází obránce a přídavkem i brankáře Votřel a zvyšuje na konečných 1:4.
Celkově bych poděkoval všem hráčům za bojovný a dobře odvedený výkon, dvěma Martinům, za to,že se nenechali vyloučit. Lavičce za překřikování domácích fandu. A nakonec speciální dík V.Stráníkovi, který se vzdal místa v sestavě aby nám pomohl jako pomezní rozhodčí. Kdo viděl pár zápasů v okresním přeboru, tak ví, jak důležité je tento post obsadit.
K zápasu je radno připomenout, že se hrálo s prvním celkem tabulky, který doposavad neprohrál, dal 20 golů a dostal pouze jeden.(Ale to už neplatí:-)). O to cenější je to vítězství a také to potvrdilo, že s celky z vrchních příček tabulky jsme schopni sehrát vyrovnané zápasy, ale ty papírově slabší nám dělají problémy.

H.