Němčice - Opatovec 1:2, přátelské utkání

01.08.2010 21:39

Náročný víkend, kdy jsme absolvovali 4 tréninkové jednotky byl zakončen přátelským utkáním s celkem Opatovce, který hraje třetí okresní třídu na Svitavsku. Soupeř pro nás a asi i Vás neznámý, o to zajímavější. I přes celkovou únavu po celodenním programu jsme začali velmi dobře a aktivně, soupeře jsme jasně přehrávali. Opět jsme viděli pohledné akce, které opět neskončili golem.:-( Jediný gól vsitila nová posila Pavel Voltner. Soupeř srovnal z penalty a vítězství si připsal dalekonostnou střelou, kterou náš brankář podcenil. I přes prohru, zápas ukázal jistý příslib , že by se mohl hrát pohledný fotbal a pokud se začnou proměňovat i šance, kterých máme docela mnoho a gólu z nich opravdu málo, tak i s vítězstvím na naší straně.

Ohledně přestupů - hostování s naším klubem prodloužili hráči Borek Roman, Starý Tomáš, Šilar Víťa, nově Pavel Voltner a Přemysl Pech. Nedořešeno je hostování Honzy Nešpora.
Kádr do nové sezony je po dlouhé době optimálně početný, posílení mužstva o nové hráče by mělo být na předvedené hře znát. A Tak se přijďte přesvědčit. První zápas nové sezóny začíná v sobotu 14.srpna 2010 od 17:00 hod.

H.