Němčice - Rudoltice 2:4

21.09.2017 19:10

Proti Rudolticím jsme začali výborně a již v šesté minutě po rohu J.Macka otevřel skore Ivoš Petr. Poté nás hosté dostaliu pod tlak a v 20 min. vyrovnali hlavou z malého vápna. Po tomto gólu jsme převzali iniciativu a po zásluze přidali vedoucí gól - I.Petr prostřelil klubko hráčů před bránou. Až do konce poločasu jsme byli lepším týmem, bohužel v poslední minutě jsme si nechali dát branku po sólovém uniku, kdy dva naši obránci si nechali jednoduše přetlačit jedinným hráčem Rudoltic. Do druhého poločasu jsme šli s cílem překlopit výsledek na naši stranu, jenže hned v 50 min. však náhodný nákop z vápna skončil v naší síti. Od té doby jsme Rudoltice přehrávali a měli jsme několi velkých šancí včetně penalty, kterou bohužel J.Macko nastřeli do břevna. Po té jsme inkasovali  ještě jednou v závěru z brejku soupeře.
I přes prohru podali naši hráči dobrý a bojovný výkon ve snaze odčinit minulé porážky. Bohužel i přes tuto snahu to na body opět nestačilo.

 

Góly: Ivoš Petr 2x

Sestava : Holec, Gregor, Petr P., Svoboda,Plačko, Vobořil, Maco, Macko, Kulhavý, Horák, Petr I. - Pavliš, Stránský, Provazník, Mikl M.