Němčice : Tatenice B 2:0

03.09.2012 21:54


V dalším utkání jsme poměřili síly s Tatenickou rezervou. Tým, jenž hraje letos první rok, což pro nás byla velká neznámá. Sestaven je z věkem asi čerstvě odrostlých dorostenců a pak také z hráčů, kteří by té první skupině mohli dělat tatínky, neboli zkušených hráčů.
My jsme nastoupili s malými změnami v obraně, zaviněnými zraněními. Začátek zápasu byl velmi mdlý z obou stran. Řada nepřesností, bez většího pohybu. Až po čtvrthodině hry jsme se pomalu začali sehrávat a byly z toho šance, neřku-li gólové.
Dvakrát jsme šli sami na brankáře hostí, jednou šla střela vedle, podruhé jsme zakončili velmi slabě, pouze do rukou brankáře a kapitána hostí v jedné osobě. Pak přišla střela z vápna těsně nad a až teprve poté jsme se radovali z gólu. To bylo po dalším samostatném nájezdu ve 30.minutě......1:0. Obrana hostí v tu chvíli vypadala, že pořádá den otevřených dveří, což pro nás přineslo ještě asi další 2-3 brankové příležitosti. Hosté ani jednou nevystřelili na naši branku a do šancí jsme je dostávali spíše my, nedorozuměními v obraně. Nic vážného z toho naštěstí ale nevzniklo. Takže se do kabin k poločasovému oddychu šlo za mírně příznivějšího stavu pro nás.
Obava, aby nás promarněné šance z první půle nemrzely, naštěstí vzala za své hned ve 48.minutě. To hosté faulovali těsně na hranici pokutového území a po překrásném trestném kopu do šibenice branky Tatenic vedeme 2 :0.
Pak se Tateničtí snažili nakopávanými míči o rychlé výpady do naší obrany, ale nebylo to nic s čím bychom si neporadili. Čím více času bylo odehráno, tím více hosté odpadali fyzicky. Pro nás to opět přineslo, jestli si dobře vzpomínám, minimálně 4 brankové příležitosti. Bohužel bez efektu. Zhruba od 35.minuty druhé půle se hrálo již jen na půlce hostí a za potlesku diváků bylo dohráno stavem 2:0. Škoda, že jsme se neprosadili vícekrát, ale nebuďme neskromní, je třeba si střelecký prach pošetřit, pokud možno už na příští neděli 9.9., kdy jedeme na hřiště dosavadního lídra soutěže a sice do Libchav. Zápas začíná v 17 hodin a všichni jste srdečně zváni, budeme vaše hlasivky potřebovat.


Vojta