Němčice : Verměřovice B 1:0 np

16.09.2012 22:52

Němčice : Verměřovice B 1:0 np (penalty 5:4)

Toto utkání moc fotbalové krásy nepobralo. Hrálo se především od vápna k vápnu. V prvním poločase jsme měli jednu gólovou šanci, kdy se náš útočník prosmýkl obranou soupeře, ale tváří v tvář brankáři neuspěl. Hosté měli také jednu příležitost, kdy soupeř obelstil našeho stopera a pelášil si to sám na naší branku. Ale neoplýval velkou rychlostí a tak byl ještě před tím, než stačil zakončit dostižen a z jeho šance tak nebylo naštěstí nic. Poločas tedy 0:0.
Druhá půle byla ještě horší, než ta první. Především z naší strany. Jedinou naší šancí na vstřelení branky byla po hezkém uvolnění útočníka a následné přihrávce pod sebe střela hooodně vysoko nad. To hosté nastřelili břevno a díky našim častým faulům byli v našem vápně poněkud častěji než by bylo zdrávo. Naštěstí však z trestných kopů nic nevytěžili a tak po 90.minutách zůstal stav bez branek.
Došlo tak na penalty. Pro nás a naše diváky novinka (od předminulé sezóny jsme neremizovali), ale jinak je toto ukončení po remízovém výsledku zavedeno již od minulé sezóny. My jsme proměnili všech 5 penalt, hosté v poslední sérii překopli branku a tak 1 bonusový bod zůstal v Němčicích.
Příští zápas hrajeme netradičně v pátek 21.9 v 18 h v Ústí nad Orlicí s místním "C" týmem.