Němčice - Žamberk B 3:0

01.05.2017 19:10

V poslední dubnový den jsme potřebovali napravit předchozí nevydařené zápasy a ukázat domácím divákům, že fotbal stále hrát umíme. Nutno přiznat, že se hrálo před chabou diváckou návštěvou, neboť hodně diváků nám stáhlo v tomto datu konané stavění máje a pálení čarodějnic. V utkání nás čekal zdatný soupeř, který stále usiluje o postup do vyšší třídy.

Při pohledu na soupisku obou soupeřů bylo dle ročníků narození jasné, že pokud chceme být úspěšní, musí zvítězit zkušenost nad mládím. Do sestavy se po zranění vrátili „Rouši“ a „Šafi“ a jejich přítomnost byla určitě znát.  Zápas znamenitě vyšel Ondrovi Hurtovi a několikrát nás výbornými zákroky podržel Kuba Hotmar, kdy měl i dobře postavenou brankovou konstrukci, výsledkem čehož bylo jedno břevno a jedna tyč z rychlých protiútoků hostů.

Do vedení jsme šli v 36. minutě, kdy po faulu na Borka a nádherně zahraném přímém kopu z pravé strany vyhnal pavouky v bráně hostů Ondra Hurt. V druhém poločase jsme vedení pojistili. Nejprve v 60. minutě opět po standartní situaci po rohu Máji z levé strany skóroval střelou k tyči Roušar a deset minut poté se odhodlal k sólu přes půl hřiště Ondra a průnik korunoval prudkou střelou podél gólmana hostí. Od 82. minuty jsme hráli proti deseti, neboť byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující hráč.

Oba týmy přispěly k tomu, že celé utkání se hrálo slušně a ve velmi dobrém tempu, přispěla k tomu dobrým výkonem i trojice rozhodčích.

 

Hotmar – Lang, Petr, Maco, Šafář- Kulhavý (26. Mikl M.), Hurt (83. Pavliš L.), Roušar, Borek (77. Stejskal) – Macko, Horák (71. Mikl T.)

 

Vl.P.