Němčice : Žichlínek 0:5 (0:4)

20.05.2012 22:19

Sestava: Veselý F - Mikl T., Mikl M., Pánik, Nešpor - Hynek, Jůza, Stránský, Veselý J. - Sedláček, Stráník
Rozhodčí: pan Lukes, lajna Láďa Pavliš

K dalšímu utkání přijel lídr soutěže, tým Žichlínku. Tudíž zápas posledního s prvním.
My jsme se, jak je již našim zvykem, scházeli na zápas, jak pověstní švábi na pivo. Hlavně díky některým hráčům, kteří se omlouvají 2 hodiny před zápasem (každý ať si sáhne do svědomí), jsme horko těžko složili jedenáctku.
K zápasu původně delegován rozhodčí Pecza, na stránkách ČMFS změna delegace na Bohm a nakonec přijel pan Lukes. Pořád platí, jako jsem psal minule, že mi ty změny delegací na poslední chvíli hlava nebere. Ale to nemělo žádný vliv na náš výkon. Pan Lukes pískal s přehledem jako vždy, nelze mu nic vytknout.
No a co dodat k zápasu? Bude to asi stručné. Soupeř byl jednoznačně lepší ve všech činnostech a my můžeme být nakonec rádi, že jsme dostali "pouhých" 5 gólů. Do poločasu si hosté vytvořili pohodlný náskok a tak si ve druhé půli zahrála celá jejich lavička včetně náhradního brankáře, jenž byl věkem ještě dorostenec, Žichlínští hráli hezký, kombinační fotbal, který se bude určitě o soutěž výš, kam mají již jednou nohou nakročeno, líbit. Soupeři patří gratulace k výhře a nám nezbývá než zmobilizovat poslední morální síly, abychom se ctí dohráli poslední 2 zápasy sezóny, které možná budou i poslední celého Němčického fotbalu do budoucna, kdo ví....?

Další zápas hrajeme v neděli 27.5 v 10 h ve Verměřovicích.

Vojta