Žamberk B – Němčice 4:1 (1:0)

21.09.2016 11:49

Na tento zápas jsme přijeli bez několika stabilních opor, což bylo na hře, hlavně směrem dopředu dosti znát. Utkání v prvním poločase ve 20.minutě ovlivnila „vymyšlená“ penalta, nad kterou trochu kroutili hlavou i domácí hráči. Ve druhém poločase se určitě projevila lepší herní sehranost a kondice domácích a vpředu nám působili velké potíže. Odolávali jsme do 55. minuty, kdy domácí zvyšovali po nahrávce mezi  naše stopery  na 2:0. Bohužel další rychlý gól v 59. minutě, kdy domácí využili situaci dva na jednoho, asi definitivně rozhodl zápas. Dokázali jsme sice rychle odpovědět, když v 60. minutě po akci na hranici vápna posunul Mitlener do strany balón Šafářovi a ten levačkou zavěsil k tyči. Naděje nám ještě mohla svitnout o patnáct minut později, ale rozhodčí jasnou penaltu vytáhl za hranici vápna a přímý kop skončil na zdi domácích. Od té doby již domácí dominovali a výsledkem byl v 88. minutě gól na 4:1 po úniku po levé straně.

Nutno konstatovat, že domácí vyhráli naprosto zaslouženě a my musíme věřit do dalšího zápasu v uzdraveni  a v účast našich klíčových hráčů.

 

Sestava:

Hotmar – Petr, Vobořil, Šafář, Veselý F. (80. Mikl M.)- Roušar, Maco M.(62.Pavliš J.), Veselý J.(55. Mitlener), Kovář – Macko, Stejskal

 

Vl.Pavliš