Jehnědí : Němčice 3:1

24.04.2012 20:27

 

Sestava: Veselý F. - Nešpor, Páník, Sedláček, Starý - Stránský, Stráník, Voltner (55.Plch), Veselý J. - Horák, Jůza(75.Pavliš L.)
Rozhodčí: Delegovaný Pecza, za nás Maťo Mikl, za Jehnědí někdo z místních...

Druhé jarní utkání nás zavedlo na hřiště Jehnědí. Hřiště, co do velikostí malé (záruka množství osobních soubojů), ale co do kvality trávníku na jedničku. Zápas řídil již tradičně rozhodčí Pecza, který je nám snad na zápasy s tímto soupeřem souzen(myslím že počtvrté v řadě). Sešli jsme se v počtu 13 hráčů, bohužel ne všichni zcela zdrávi.

Hned od prvních minut byla na domácích znát větší sehranost. Jednoduše řečeno o sobě věděli a protože na narážečku z prvního doteku neexistuje obrana(kromě faulu), tak jsme mezi nimi jen běhali (většinu času bez míče) a nebo faulovali. Nutno dodat, že domácí se při i lehčím kontaktu skládali k zemi velmi ochotně a rozhodčí jim to ještě ochotněji pískal. 12. minuta, vysoký centr(dost dlouho padající list) před naši branku a ozvalo se z Paňasova hrdla (toho času stoper) dosti hlasité"mám ". Neměl. A tak domácí hráč, lehce k balonu přišel a jak se hezky česky říká " face to face" Fandovi Veselému jednoduše posílá domácí do vedení...1:0. 23.minuta, kombinace domácích na jeden dotek, střela, gól, jak jednoduché....2:0. Pak jsme se párkrát dostali ke hře i my. Ovšem naše kombinace byli spíše náhodné a střely nám buď zblokovali obránci a nebo jsme netrefili branku. 35.minuta, Jirka Horák se hezky uvolnil v pokutovém území domácích a než stihl vystřelit, byl faulován. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Paňas...2:1. Do poločasu vše co by stálo za zmínku.

Do druhého poločasu jakoby nastoupil jiný tým Jehnědí. Přestal jejich "ťukec" a začala nakopávaná na útočníky. Po jednom z takových nákopů, odvráceném na rohový kop jsme inkasovali potřetí. Zahrávaný roh domácí přetáhli na zadní tyč, zde si míč zpracoval domácí kapitán, počkal až k němu přistoupí Pavel Voltner, udělal rychlou kličku do strany a Pavel ho bohužel fauloval. Správně nařízená penalta, s přehledem proměněná..50.minuta..3:1 pro Jehnědí. Poté domácí již zcela rezignovali na kombinační hru přes střed hřiště. To však nám docela svědčilo a po téměř celý zbytek druhé půle jsme kombinovali na soupeřově polovině a dostávali tak Jehnědí pod mírný tlak. Z něho pak pro nás vyplynulo i několik trestných a rohových kopů. Z ničeho jsme však soupeřovu bránu pořádně neohrozili. Domácí šli ještě několikrát do rychlých brejků, ale vše bravůrně zlikvidoval Fanda Veselý. Konečný stav 3:1 asi odpovídá průběhu hry. My jsme pár šancí na zdramatizování utkání měli, ale vždy pohoříme na nepřesné a nebo nedůrazné střelbě.

Příští zápas 28.4 v 17h nás čeká na našem hřišti silný tým Lichkova.

Vojta