Libchavy B - Němčice 4:0

21.08.2011 21:25

Sestava : Veselý F., Panik, Veselý J.,Mikl T., Vytlačil M.,Plch,Voltner,Stránský,Lambert, Votřel, Pavliš J.(Beran)

První utkání v nové sezoně se hrálo proti silnému soupeři z Libchav, který mohl využít široký kádr svého A mužstva. To my jsme museli hráčsky improvizovat a  povolat do svých řad navrátilce, kteří naš dres již dlouho nezpotili.(Vytlačil, Lambert, Beran, Pavliš L.)
První půle se hrála za velkého vedra, přesto se hrál svižný fotbal s šancemi na obou stranách. Hosté převážně centrovali do vápna, což naše obrana dobře odvracela, my měli pár slibných šancí, které většinou končily nepřesným zakončením. V 40.min se  po jednom z centrů míč něštastně odrazil od našeho obránce přímo k osamocenému soupeři a ten střelou z penaly přivedl Libchavy do jiného stavu. 1:0.
Druhý poločas měli domací již výraznější převahu, my jsme si opět vytvořili několik velice slibných střeleckých příležitostí, ale výsledkem bylo nepřesné nebo nedůrazné zakončení. Druhý gol domácích padl po přímém kopu, kdy míč prolétl středem naší zdi. Třetí po faulu ve vápně z penalty a nakonec čtvrtý po rychlém rozehrání se nestačila záloha vrátit a obrana zformovata, a tak vzniklo přečíslení které sopupeř bezpečně proměnil.
Celkově bych řekl, že ač tréninková morálka je horší jak ve Slavoji Houslice, zápas nebyl tak jednoznačný, jak napovídá výsledek. V závěru měli sice domácí již velkou převahu, ale pokud zlepšíme zakončení a taky fyzickou kondici, máme nakročeno k lepším výsledkům.

Závěrem zveme všechny příznivce na další zápas, který se hraje v sobotu 27.8.od 17:00 v Němčicích, proti celku Jehnědí.

H.