Němčice : Jehnědí 2:0 (2:0)

26.05.2013 09:56

Sestava: Šindelář - Mikl M. , Páník, Veselý J., Nešpor - Kopecký(60.Mackerle), Vytlačil, Fišar, Kohút - Novotný, Matoušek(50.Stejskal)

 

Rozhodčí: Depeš....věkem sotva odrostlý dorostenec, ale výkon podal jako starý mazák. Myslím si, že se v této soutěži dlouho neohřeje a půjde o pár soutěží výš.

 

Diváci : I přes nepříznivé počasí i neobvyklý den zápasu docela solidních 50

 

Díky neobvyklé době utkání, jsme museli nastoupit v trošku pozměněné sestavě.

Naši hráči soupeře hned od začátku uzamkli na jeho polovině a zdálo se, že vstřelení branky se stává pouze otázkou času.

A ten čas trval přesně 14 minut. To po ose Fišar - Kopecký (mimochodem, především druhý jmenovaný pobavil početné publikum, když udělal z obránce přihlížejícího statistu) doputoval míč až k Matějovi Matouškovi, který si v těchto situacích ví rady. Tak tedy Matěj Matoušek a 1:0.

I nadále naši hráči soupeře takřka k ničemu nepouštěli a pokud pustili, tak většinou hosté končili u svých nepřesných přihrávek. 

V 28. minutě (bohužel mi uniklo, který hráč) odcentroval z pravé strany tak, že už jsme se všichni domnívali že míč letí za branku (ozvalo se to typické nevadí, příště líp), leč ejhle. Balón brankář najednou tahá ze sítě. Takže 2:0, ale jak jsem již zmiňoval, s hodně velkou klikou.

Hosté měli v první půli pouze jednu šanci. To když náš obránce nešikovně odhalvičkoval míč za sebe, čímž nechtěně vyslal útočníka soupeře na zteč naší branky. Ještě štěstí, že onen útočník byl postavou spíše dobře rostlý ragbista, než fotbalista a tak o míč spíše brkal a ze šance nebylo nic. My jsme se, i přes několik slibných příležitostí a sérii rohových kopů, již gólově neprosadili.

Začátek druhé půle patřil opět nám. Ve 48. minutě rozkmital své rychlé nožky Matěj Matoušek, z půlky pláchl svým pronásledovatelům, ale bohužel dal jen vyniknout brankáři hostí a my zahrávali pouze roh. Zmařená šance jakoby předznamenala zmar celé druhé půle. Hra se odehrávala povětšinou ve středu hřiště, rozkouskovaná byla spoustou faulů na obou stranách a většina akcí končila na nepřesných přihrávkách.

Dalo by se přiznat, (jak se teď často říká) že měl soupeř i lehce více ze hry. A několikrát nás musel podržet náš brankář. Koneckonců, od toho tam taky je, že? V 88. minutě měli hosté největší možnost ke zkorigování výsledku. Po zaváhání obrany, z poza vápna vystřelili a míč směřující k tyči, konečky prstů vytlačil fantasticky brankář Michal Šindelář mimo branku . To však bylo vše.

Upachtěné vítězství, ale na to se historie neptá. 3 body zůstaly doma a tím pádem minimálně do nedělního odpoledne opanujeme 3. příčku tabulky.

V neděli 26.5. od 17 h hrajeme v Dlouhoňovicích.

 

Vojta