Němčice - Jiskra 2008 B 3:2

09.11.2015 08:39

Vyrovnaný poločas.

Němčice chtěli udržet třetí místo v tabulce, ale dnešní zápas byl pro domácí těžší z toho důvodu že jim chybělo deset hráčů. Hosté přijeli v dobrém rozpoložení a měli i místama více ze hry. Do šancí se dostávali oba týmy ale prvních dvacet minut se nic závaznějšího neudálo. Ve 22. minutě se poprvé mohla rozvlnit síť, rozhodčí píská pokutový kop pro hosty. Petr Jurenka s přehledem proměňuje a hosté vedou 1:0.

Domácím chybí lehkost a hosté se svým pohybem dostávají dále do dalších možností. Ve 37. minutě se domácím podařilo na dva doteky přehrát prostředek hřiště a David Adamec zakončuje pěknou akci 1:1. Po průběhu první půle asi zasloužená remíza, ale domácí chtějí víc. Hosté hrají dobře a Němčice to budou mít ve druhém poločase těžké. Domácí spíše bojují než aby hráli kombinační fotbal. 

Poslední minuta rozhodla.

Červená Voda si svým výkonem říkala o to, že z tohoto zápasu urve nějaké body. Hosté hráli pořád stejně aktivně a domácím se nedařilo. Němčicím se podařilo udělat chybu ve středu hřiště a hosté se po faulu na hranici vápna dostali ke slibné standartní situaci, kterou přesně do horního rohu branky trefuje Martin Hoško 1:2 . Pro hosty odměna za předváděný výkon a pro domácí dost velká komplikace vc honbě za třetím místem.

Domácím nezbývalo nic jiného než vrhnouit všechny síly do útoku a to se jim vyplatilo v 82. minutě, kdy domácí Jarda Macko si pohrál s obráncem hostí a vyrovnal na 2:2. Vskutku pěkná akce. Rozhodující moment přišel v poslední minutě zápasu. Domácí hráč je faulován a Němčice mají výhodu pokutového kopu. Ten kope bránkář domácích Michal Šindelář a proměńuje 3:2. Zápas končí.

 

Němčice: M. Šindelář - I. Jeřábek , P. Pavel , P. Štěpán , J.Vytlačil , O. Hurt , J. Macko, M. Maco , D. Adamec, Oláh , Mikl


 

Ohlasy k zápasu

Milan Kubík-trenér: Nastoupili jsme bez několika hráčů a na hře to bylo znát. Hosté byli lepším týmem a my jsme se nemohli dostat do hry. Pomohl nám druhý gól. Vybojované vítězství.

 

Zdroj: www.fotbalunas.cz