Němčice - Kerhartice 3:1

02.11.2015 10:48

Němčice první půli zvládli.

Souboj domácího týmu s Kerharticemi měl být jasnou záležitostí, ale hosté po celý zápas dokazovali, že budou Němčicím vyrovnaným soupeřem. Domácí svou kombinační hrou se dostávali k brance hostí, ale začátek jim střelecky nevyšel. V 18. minutě se na levé straně krásnou narážečkou uvolnil domácí hráč a centr našel Jardu Macka a ten do prázdné brány dává na 1:0.

Zasloužená odměna pro domácí, hosté spolehají na brejky a jsou v nich celkem nebezpeční. Němčice si svou hrou vytvářejí další šance, ale brankově udeří na druhé straně. Kerharticím vychází brejk a střelou zpoza vápna se prezentuje Daniel Kaplan a je srovnáno 1:1. O tři minuty později David Adamec trefuje krásnou střelou horní roh branky a domácí opět vedou. Hosté se z vyrovnání neradovali dlouho. Poločas končí.

Domácí přidali pojistku.

Kerhartice začali druhou půli dobře a měli šanci srovnat, nedali. Němčice ze svých dalších šancí vyprodukovali jen tyč a tak hosté žili dál svůj bodový sen. Ten mohl dostat reálné rozměry poté co hostující hráč trefuje břevno. V tento moment se mohlo skóre hýbat na obě strany.

V 65. minutě dokazuje své technické schopnosti Jarda Macko. Ve vápně je sražen a rozhodčímu nezbývá nic jiného než odpískat pokutový kop. K němu se staví David Adamec a s jistotou proměňuje 3:1. Zbyvajících 25. minut zápasu se hra přelévala ze strany na stranu a šance měli převážně domácí. Skóre se nemění a tak tři body zůstavají doma.

 

Sestava:M. Šindelář , P. Pavel - J. Macko , D. Adamec , J. Pánik , P. Šafář , I. Jeřábek - K. Bočkaj , R. Kopecký , R. Borek - M. Maco

 

Ohlasy k zápasu

Milan Kubík-trenér: Jsem rád, že jsme získali tři body. Hosté se představili jako velmi dobrý tým a nebyl to jednoduchý zápas.

 

Zdroj: fotbalunas.cz