Němčice - Klášterec nad Orlicí 3:3

20.06.2010 19:49

 

Kolo 21, Goly: Votřel. Gyomber, Hynek - Fišer, Křen, Mitvalský

Sestava: Šilar, Pánik, Starý, Nešpor, Mikl T.,Borek(60.min Stráník), Stránský, Gyomber, Veselý J(45min Hynek), Votřel, Suchánek

Tak poslední zápas s prvním týmem tabulky vyšel určitě lépe než ty předešlé. Sice hned v úvodu jsme z první akce soupeře inkasovali gól, kdy nepokrytý hráč ve vápně prostřelil našeho golmana. Odpověď přišla v 20.min kdy po samostatné akci střelou k tyči srovnal M.Votřel. V 30.min po hrubé chybě hostujícího brankáře při odkopu, lobem otáčí zápas v náš prospěch M.Gyomber. 40.min. Klášterec střílí z dálky, brankář střelu pouze vyráží, načež soupeř doráží a je srovnáno 2:2 a s tímto stavem se jde i do kabin kouti taktiku na druhou půli. V druhé polovině zápasu se hrál stále vyrovnaný souboj, který na naši stranu naklonil v 65.min Hynek, kdy na své mládí zkušeně proměnil nájezd na golmana. V 80min naše obrana nepokryla dlouhý odkop, na který si naběhl Mitvalský a nadvaktáte srovnal skóre na 3:3. V závěru ještě soupeř nastřelil tyčku.
Celkově jsme se vrátili ke hře ze začátku jara, jsa zahlédnou i nějakou pěknou kombinaci z kopaček našich borců. Remíza je asi spravedlivá, i když k poražení prvního celku tabulky nám moc nezbývalo.

Tímto skončil ročník OP IV.třídy, celkové výsledky a tabulky budou zveřejněny na těchto stránkách a těšíme se s Vámi do další sezony, která by měla začínat někdy okolo 10.srpna.

H.