Němčice - Mistrovice 7:0

04.10.2015 21:26

První půle patřila domácím.

Domácí do zápasu šli s jasným cílem vyhrát a užít si ho, což se jim od první chvíle zápasu dařilo a svou hrou po křídlech dělali hostům velké problémy. Už v 11. minutě se Němčice dočkali, kdy Borek zakončuje právě centrovaný míč ze strany 1:0. Hostům se hra nedaří a další problémy je čekají, v 18. minutě zvyšuje na 2:0 Rufer.

O tři minuty později je to 3:0, když zakončuje domácí Hurt. Domácí se fotbalem baví a je to vidět na uvolněné hře. Hosté mají slibné chvilky, jen sporadicky a po většinu první půle se jen brání. Poločas se končí a šance, které domácí měli zůstali nevyužity.

Němčice pokračovali v efektivní hře.

Druhý poločas začal tam kde skončil první a domácí se fotbalem bavili. Šance, které měli proměnili a tak skóre se příjemně pro domácí zvyšovalo. V 58. minutě se trefil Kopecký 4:0. O dvě minuty později podruhé v zápase Borek a najednou stav 5:0, zápas se pomalu měnil v exhibici a hosté neměli odpověď na hru domácích.

Kosmetická úprava skóre přišla v 72. minutě, Pánik upravuje na 6:0. V 88. minutě se ještě trefil domácí Hurt a stav 7:0 vydržel až do konce a tak tři body zůstávají doma.


 

Ohlasy k zápasu

 

Němčice

Milan Kubík-trenér: Dnešní zápas jsme konečně proměňovali šance do kterých jsme se dostávali svou křídelní hrou. S hrou i s výsledkem jsem spokojen a musím pochválit celé mužstvo.

Zdroj: fotbaluna.cz

 

 

Němčice se dostali do vedení v 11.min po přesné hlavičce Borka. V 16.min na něj navázal Rufer. Poté zavěsil nekompromisně pod břevno Hurt (3:0). Do poločasu měli Mistrovice pouze jednu příležitost, kdy solový nájezd zlikvidoval brankář Šindelář. V druhé půli Němčice zcela oponovali hřiště a po pěkných kombinacích přidali góly-  v 60 min. Kopecký,v 63 min opět hlavou Borek a v 72 min. po rohu hlavou Pánik. Poslední hřebíček zatloukl po pěkné akci druhým gólem Hurt. Hosté hlavně v druhé půli působili odevzdaným dojmem, naopak Němčice předvedli nejlepší výkon v sezoně a odměnou jim bylo vysoké vítězství.

 
VaPr