Němčice - Verměřovice B 1:2

16.05.2010 20:23

Kolo 16, Goly:Panik, ŽK 2:2, diváků 50.

Sestava: Šilar, Panik, Mikl M., Starý, Veselý J.(70.min Zavřel), Borek, Gyomber, Stránský(75.min Nešpor), Oláh, Votřel, Horák (80min Mikl T.) 

Důležitý zápas o druhé místo v tabulce se hrál za velmi nepříznivého počasí. Úvod zápasu byl vyrovnaný, ale od cca 15.min jsme začali soupeře přehrávat. Následovala série neproměněných šáncí - 18.min Stránský doráží přímo do brankáře, 25.min Oláh z úhlu trefuje pouze boční síť, 30.min Votřelovu střelu brankář šťastně vyráží a Horák již nestačí na odražený míč včas zareagovat a střílí těsně vedle brány. A tak nastala odplata, po jedné z mála střel soupeře na bránu, propadá míč mezi prsty brankáře až do brány (0:1).
Druhá půle se hrála celá na polovině soupeře v marné snaze vstřelit gól. Na to se již nemohl koukat náš stoper J.Panik a v 70.min si zašel na zahrávaný rohový kop a odražený míč vstřelil do odkrýté branky (1:1). Poté náš tlak ještě zesílil, ale přehuštěnou obranou se těžko procházelo. A tak v podstatě z ojedinělého protiútoku soupeře v druhé půli po rychlé kombinaci soupeř vstřelil vítězný gól, na který jsme přes veškterou snahu již odpovědět nedokázali.
Zápas jsme si prohráli hlavně neproměněnými šancemi v první půli a tak dnes šel vítězně ze hřiště  ne lepší tým, ale ten štastnější, jak už to někdy ve fotbale bývá. 


Závěrem připomínám, že příští kolo stojíme a následující víkend zajíždíme ke svému prvnímu zápasu ven a to do Lukové. Tak Nás přijďte podpořit.

H.