Sopotnice - Němčice 2:6

13.10.2015 13:40

Přestřelka v první půli. V Sopotnici, žádnej div.

Zápasy v Sopotnici mají jednoho společného jmenovatele, hodně branek a ofenzivní manévry. I tento zápas nebyl vyjímkou. Už v 10. minutě potrestal nedorozumění domácího obránce s brankařem hostující Borek Rostislav 0:1. Chybuje i hostující obrana a v 16. minutě srovnává domácí Martinec Jiří na 1:1. Fotbal nahoru a dolů se musí líbit, jen kdyby domácí šli do vedení. To se neděje a hosty opět posílá do vedení opět Borek 1:2.

V 25. minutě je ještě hůř, kdy další chybu domácí obrany trestá pohodlně do prázdné branky hostující Jaroslav Macko 1:3. Brankostroj pokračuje, domácí Kubišta Josef hlavou snižuje na 2:3. Poločas končí tímto divokým výsledkem a to i přesto, že obě mužstva měli ještě několik šancí na vstřeleni branky.

Druhá půle pro hosty.

Sopotnice vstoupila do druhé půle s tím, že zlepší defenzivu a zápas otočí. Jenže uplynulo osm minut druhé půle a Macko Jaroslav po další chybě domácích vzadu dává hostům klid 2:4. Domácím se i přesto snaha nedá upřít, ale kvalita je dnes na straně hostů.

Jak postupuje čas Sopotnice začíná riskovat a otvírá obranu ještě více a hosté podnikají rychlé brejky, které se jim nedaří dotáhnout do gólové tečky. Až v 88. minutě se po další brejkové situaci trefuje hostující Roman Kopecký 2:5. A v 90. minutě se ještě hosté prosadí jednou a na 2:6 upravuje David Adamec. Brankové hody opět v Sopotnici byli k vidění, jen smůla pro domácí, že většinou body vezou domů hosté. 



Ohlasy k zápasu


Sopotnice

Diblík-funkcionář: Další zápas s velkými chybami na naší straně a toho hostující tým, který disponuje velkou kvalitou dokázal využít. Zasloužené vítězství hostí.

 

Zdroj: fotbalunas.cz