Žichlínek - Němčice 4:0

27.10.2015 09:35

Herně lepší hosté poločas prohráli.

Žíchlínek nastoupil do zápasu dobře a první minuty patřily jemu. Po deseti minutách hry, to byli Němčice, které začali mít více ze hry a svou kombinační hrou domácím připravovali perné chvilky. Ve dvou stoprocentních šancích se objevil hostující Rosťa Borek, ale tváří v tvář domácímu Šilarovi v brance neuspěl.

Žíchlínek se svou dobrou defenzivní hrou Němčicím odolával a v čele se skvěle chytajícím Šilarem v brance držel bezgólovou remízu, i přes tlak hostí. Nedáš dostaneš platí vždy a všude, domácí Jakub Ptáček v pokutovém uzemí obehrává hostujícího obránce a podél brankáře hostí Šindeláředostáívá Žíchlínek do vedení 1:0.

Němčice s tlaku, který měli v první půli nedokázali vstřelit branku a tak poločasový výsledek 1:0 trval až do odchodu do šaten. Hrdinou domácích byl bezesporu bránkář Radek Šilar. 

Žíchlínek potvrdil třemi góly své vítězství.

Němčice do druhé půle nastoupili ve stejném stylu, jako první půli končili. Přesvědčovali všechny přítomné, že fotbal hrát umí a snažili se o vyrovnání. Žíchlínek se soustředil na defenzivu a podnikal rychlé brejky, které byli velmi nebezpečné. V 56. minutě se domácím povedl brejk a z první vážnější šance opět Jakub Ptáček zvyšuje na 2:0.

Hosté hráli i nadále svou hru, ale jejich produktivita byla velmi slabá. Dalším rozdílovým ukazatelem byl domácí brankář a velmi agilní střelec Jakub Ptáček. 72. minuta byla dalším momentem s brankovým přírůstkem. Domácí zvyšují na 3:0, kdy po individuální akci davá z úhlu branku Jan Vondráček. Hosté začali riskovat a to se hodilo domácím a v 77. minutě jdou Vondráček s Ptáčkem sami na jediného obránce hostí a situaci zakončuje opět Jakub Ptáček a upravuje svým třetím gólem v utkání na 4:0. Pro hosty dosti krutý výsledek, ale domácí svoji přímočarou hrou utkání zvládli a jsou už jen bod za vedoucím Těchonínem.

 

Sestava: M. Šindelář - O. Kovář , P. Šafář , I. Jeřábek , O. Hurt - J. Macko , M. Maco , L. Roušar , R. Kopecký - R. Borek , K. Bočkaj

 

Ohlasy k zápasu

Žichlínek

Jan Kačer-trenér: Prvních deset minut jsme byli lepším týmem, potom otěže utkání přebrali hosté a nás podržel muž utkání Radek Šilar. Druhá půle byla v našem podání lepší a jsme rádi, že tři body zůstali doma. Soupeř byl kvalitní a o to výhra je cennější.

 

Zdroj: fotbalunas.cz