Němčice - Jehnědí 1:2

27.08.2011 22:07

Sestava : Veselý F.,Mikl M., Mikl T.,Veselý J., Stránik, Votřel, Stránský, Horák, Beran, Vytlačil P. Suchánek.

 

Z důvodu velké absence hráčů jsme první půli odehráli v 10 lidech. Do druhé půle nás přišel posílit Roman Suchánek, který ale byl více slyšet, než herně vidět.
Taktika s malým počtem hráčů byla jasná, hlavně bránit a pokusit se o nějaké brejky. Hned v 5min. těsně vedle brány střílel navrátilec v našich barvách Jirka Horák. Poté se hra převážně odehrávala na naší půlce. V 16min. po centru do vápna se míč z chumlu hráčů odrazil k nabíhajícímu hráči, který střelou k tyči překonal našeho brankáře. 0:1. V 43min. opět z klubka hráču ve vápně, kdy se nepodařilo dostatečně razantně odkopnout míč zvyšuje Jehnědí na 0:2.
V 60.min donutil J.Horák obranu soupeře k špatné rozehrávce a k míči se dostal L.Beran, který snížil na 1:2. Zbytek zápasů se hrál s převahou hostí, kdy nás několikrát podržel brankář Fanda Veselý. V úplném závěru jsme si vytvořili menší tlak, kdy blízko ke srovnání měl M.Votřel, ale jeho povedenou střelu brankář vyrazil.
Z mého pohledu soupeř zahrál pod své možnosti, ale na naši nekompletní a narychlo sehnanou sestavu to bohužel stačilo. Mrzet může bodová ztráta, protože v kompletní jedenátce bych věřil, že uhrajeme 3 body.

H.