Němčice - Tatenice 2:0

19.10.2015 18:24

 

Těsné vítězství domácích.

Utkání, které mělo jasného favorita v domácím týmu se na začátku vyvíjelo podle papírových předpokladů. Běží 11. minuta a přichází centr, který prodlužuje domácí hráč hlavou a ve vápně si ho zpracovává Kopecký a nekompromisně zakončuje 1:0.

Zdálo by se, že domácí po brance dostanou klid na kopačky. Ale hosté z Tatenic jim to svou kvalitní hrou nedovolili a byli domácím vice než vyrovnaným soupeřem. Němčice s dosti pozměňenou sestavou se nemohli dostat ke své typické kombinační hře a tak se jednalo spíše o bojovné utkání. Poločas končí těsným vedením domácích.

Druhý poločas opět domácí těsně vyhráli.

Do druhé půle hosté nastoupili s jasným cílem srovnat a pokud možno obrátit zápas, a nutno říct že se jim to v určitých chvílích dařilo. Byli lepším týmem a domácí se museli hodně snažit aby nepřišli o těsné vedení. Hosté měli šance na vyrovnání, ale nedokázali je proměnit. Ani zdaleka nepřipomínali poslední tým tabulky.

S ubíhajícím časem se v utkání objevovala větší nervozita a následné množství žlutých karet. Domácím se v 85. minutě podařila rozhodující akce zápasu. Vybojovaným míčem ve středu pole se domácí dostali do přečíslení tři na dva a brejkovou situaci vyřešil výborným způsobem Bočkaj Karel, který povodil obránce hostí a zakončil přesně 2:0. Pro hosty málo času a na vítězství domácích se už nic nemění.

 

Sestava:  M. Šindelář - O. Kovář , P. Pavel , M. Maco , J. Macko - K. Bočkaj , D. Adamec , M. Gyömber , P. Šafář - O. Hurt , R. Kopecký 
 

Ohlasy k zápasu

Milan Kubík-trenér: Dnešní zápas pro nás nebyl vůbec jednoduchý, nechali jsme odpočívat několik opor a hosté se navíc představili ve výborném světle. Jednalo se o bojovný zápas se šťastným koncem pro nás. Klukům děkuji.

 

zdroj: fotbalunas.cz